Search

Velkommen til M Agency

Updated: May 7, 2019

Min interesse for foto startet for mange år tilbake. Jeg fikk mitt første kamera ved 10-års alderen og siden da har jeg elsket å fotografere. Jeg har drevet et eget nettsted www.mariereierth.com i flere år med bakgrunnen at jeg har en stor interesse for foto og føler jeg har øyet for detaljer og ikke minst til å se vakre ting rundt meg. Ved å drive en blogg eller et nettsted fører det med mye positivt men det kan til tider også være utfordrende med tanke på at jeg alltid har hatt behov for at noen også kan ta bilde av meg. Derfor dukket idèen opp. Samboeren min og jeg har alltid hjulpet hverandre med prosjekter og dette har blitt et felles konsept vi ønsker å etablere. Vi retter oss først og fremst ut mot influensene, bloggere og folk som behøver innhold til sosiale medier men er åpne for andre fotooppdrag som events, restaurantfoto, bedrifter ect. Ved å drive blogg selv får man blant annet mye erfaring rundt portrett og antrekksfoto. Både Georg og jeg har fotografert hverandre og andre i lang tid og mener vi besitter den erfaringen som behøves for å kunne se hva som ser bra ut på bilder. Bloggere møtes ofte for å ta bilder sammen, men erfaringsmessig er ikke dette heller alltid så lett å få til. Noen ganger har man en outfit man ønsker å ta bilder av eller et kommersielt samarbeid man behøver innhold til og trenger bilder kjapt. Det er her M Agency kommer inn. Vi ønsker å være det første selskapet du tenker på når du skal ta nye bilder. Vi tilpasser oss deg og avtaler en passende tid der du ønsker å fotografere. Om du vil ta bilder i 15, 30 eller 60 minutter - kanskje mer, avtales det individuelt. Les gjerne mer om pakkene her!


50 views0 comments

Recent Posts

See All